Roergebakken Tikka-kip met Chinese kool


Benodigdheden: (voor 4 personen)
1 pak meergranenrijst (325 gr. Lassie)
300 gr. (scharrel) kip filet
1 flesje tikka marinade (250 ml AH)
3 eetlepels olie
150 gr. panklaar ui
2 zakjes panklare Chinese kool (a 250 gr, AH)
1 zakje verse koriander
Bereiden:
In pan meergranenrijst in ca. 8 minuten gaar koken volgens gebruiksaanwijzing en vervolgens ca. 5 minuten gaar laten staan. Intussen het kipfilet in reepjes snijden. In kom kipfilet met helft van tikka-marinade mengen.
In wok olie verhitten. Kip al omscheppend op hoog vuur in ca. 3 minuten lichtbruin bakken. Ui ca. 1 minuut meebakken.
Chinese kool erdoor scheppen en ca. 2 minuten meebakken. rest van tikka-marinade toevoegen en geheel nog ca. 2 minuten laten sudderen. Koriander grof hakken en over tikka-kip met Chinese kool strooien. Meergranenrijst erbij geven.
Bereiden in ca. 15 minuten.
Smakelijk eten.