Witlofschotel met mango chutney  
            
Benodigdheden:
8 struikjes witlof
1 pak puree voor ovenschotels (166 gr. Maggi)
1 schaal half om half gehakt
2 theelepels kerriepoeder
½ pot patak’s mango chutney (340 gram)
100 gram gemalen kaas oud (zakje 150 gram)
ovenschaal (inhoud 2 liter) ingevet
 
 bereiding:
Oven voorverwarmen op 200 gr.. witlof schoonmaken en struikjes in de lengte halveren.
Witlof ca 5 min koken, afgieten en laten uitlekken.Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
In koekenpan met antiaanbaklaag gehakt rul bakken.Op smaak brengen met kerrie, zout en peper.
Witlof in ovenschaal brengen.Achtereenvolgens mango chutney, gehakt en puree erover verdelen.
Kaas erover strooien.Schotel in het midden van de oven cq 20 min bakken.
Bereidingstijd ca 20 minuten.Oventijd 20 minuten.
Bevat per eenpersoonsportie:650 kilocalorieën
34 gr eiwit
35 gr vet
58 gr koolhydraten