CAJUNSCHOTEL.
 
BENODIGDHEDEN.
2 dubbele kipfilet.
1 eetlepel cajunkruiden.
theelepel chilipoeder.
theelepel cayennepeper.
1 potje (c.a 2 d,l.)milde salsasaus.
100 gr. roomkaas monchou
2 vleestomaten of 1 blikje gepelde tomaten.
1 theelepel koriander poeder.
1 flinke ui.

BEREIDING 
Snijd de kip in kleine stukjes.Bestrooi de kip met de cajunkruiden.
Verhit de boter en bak de kip rondom bruin. Snijd de ui in kleine stukjes,
En bak die even mee.
Voeg de salsa saus toe, en laat de kip met de deksel op de pan zachtjes
Stoven. (15 min,) Smelt de roomkaas door het gerecht.
Pel de tomaten,en snijd die in stukjes.of gebruik de gepelde tomaten uit blik.
Schep de tomaten blokjes door het gerecht voeg de kruiden toe
(eventueel een teentje knoflook toevoegen) warm alles goed op ,schep af
en toe even om.
Serveer het gerecht met rijst en een frisse groene salade.
Kan ook op stokbrood.
Smakelijk.