Ovenschotel van scholfilet met basilicum
BENODIGDHEDEN
1 Rode paprika.                                500 gr. Scholfilet.
500 gr. Prei.                                     1 Eetlepel olie.
½ dl. Droge witte wijn.                     1 Spaanse rode peper.
2 Theelepels maïzena.                       500 gr. Aardappel schijfjes.
3 Theelepels viskruiden.                    3 eetlepels geraspte kaas.
1 Zakje verse basilicum.                    1 Bekertje crème fraiche.
Zout                         Lage ovenschotel (ca. 2 .L)                       ½ eetlepel olie om in te vetten
 
VOORBEREIDEN
Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Prei schoonmaken en in ringetjes snijden.  in (braadpan) olie verhitten.
Paprika en prei al roerend omscheppen ca. 5 min. bakken.  intussen schaal invetten.
In kom wijn, maizena en viskruiden door elkaar roeren.  Boven andere kom ¾ van basilicum blaadjes fijn knippen creme fraise door basilicum roeren.  paprika-preimengsel over bodem van schaal verdelen, wijnmengsel erover verdelen. Scholfilet erop leggen en bestooien met zout.
Creme fraise-basilicummengsel over scholfilet uitstrijken Peper wassen,zaadjes verwijderen en in kleine stukjes snijden.
Stukjes peper over scholfilet verdelen.
Scholfilet afdekken met aardappelschijfjes.  kaas erover strooien.
Tot gebruik in de koelkast zetten.
                ----------------------------------
Oven voorverwarmen op 200 graden.
In midden van oven schotel onafgedekt in ca.30 minuten bruin en gaar laten worden.
Rest van basilicum blaadjes erboven fijnknippen.
EET SMAKELIJK.