NIGERIAANSE KIPPENRAGOUT         



BENODIGHEDEN
600 gr. Kippenpoulet.
1 kruidenbuiltje.
1 Zakje kipkruiden.
2 Maggiblokjes.
2 Rode paprika’s.
3 uien.
½ Pot pindakaas.
2 Blikjes tomatenpuree.
1 Blikje hele tomaten.
Beetje ketjap.
                -------------------------
BEREIDEN
Kip met kruidenbuiltje en kipkruiden in pan met 1½ L.  water 1 uur laten sudderen op zacht pitje.2 Maggiblokjes toevoegen.
Uien en paprika fijn snijden en in een aparte pan fruiten.
Tomaten in stukjes snijden en met de tomatenpuree pindakaas,uien paprika in de pan doen.
½ Uur laten sudderen, op smaak brengen met wat ketjap daarna het geheel binden met maïzena of allesbinder op eigen gewenste dikte.
Eten met rijst.
Kan ook ingevroren worden voor later gebruik.