Witlofschotel met gehakt (uit de oven).   
 
Benodigdheden:
1 zakje boemboe nasigoreng
500 gram aardappelen
2 grote uien
600 gram witlof
Stukje boter
400 gram gehakt

100 gram gesneden jonge kaas
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Wel de nasi kruiden volgens de gebruiksaanwijzing.
Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze beetgaar.
Pel en snipper de uien, maak het witlof schoon en snijd de struikjes in reepjes.
Verhit de boter in een wok en fruit de uien c.a. 3 minuten.
Voeg het witlof toe en bak die al omscheppend beetgaar.
Bak het gehakt al omscheppend rul en giet het vet van de gehakt weg.
Giet de aardappelen af.
Schep de nasikruiden, ui, witlof en aardappelen door het gehakt.
Doe dit mengsel in een ovenschaal en leg de plakjes kaas erop.
Verwarm de schotel c.a 25 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
 
Smakelijk eten.