Cajunschotel.
                             
Benodigdheden:
2 dubbele kipfilet
1 eetlepel cajunkruiden
½ theelepel chilipoeder
½ theelepel cayennepeper
1 potje (c.a 2 dl.) milde salsasaus
100 gram roomkaas monchou
2 vleestomaten of 1 blikje gepelde tomaten
1 theelepel korianderpoeder
1 flinke ui

Bereiden:
Snijd de kip in kleine stukjes. Bestrooi de kip met de cajunkruiden. Verhit de boter en bak de kip rondom bruin. Snijd de ui in kleine stukjes en bak die even mee.
Voeg de salsasaus toe en laat de kip met het deksel op de pan zachtjes stoven (15 minuten). Smelt de roomkaas door het gerecht.
Pel de tomaten (of maak het blikje open) en snijd die in stukjes.
Schep de tomatenblokjes door het gerecht en voeg de kruiden toe (eventueel een teentje knoflook toevoegen). Warm alles goed op en schep af en toe om.
Serveer het gerecht met rijst en een frisse groene salade.
Kan ook op stokbrood.

Smakelijk eten.