KIP TIKKA MASALA        
 
BENODIGDHEDEN
600 gr. Kipfilet.
1 Blikje Patak’s Tikka Masala saus.
25 gr. boter.
1 Grote ui, (gesnipperd).
1 Blikje gepelde tomaten.
50 ml. crème frais.
2 teentjes knoflook.
½ Theelepel verse gember gesneden.
1 Eetlepel fijn gehakte verse koriander.
                -----------------------------------------
BEREIDING
Verhit de boter en fruit hierin de ui, voeg het knoflook, de gember, de helft van de koriander en het kipfilet toe. Laat het gerecht met het deksel op de pan 15 min. zachtjes koken, af en toe roeren eventueel wat water bijvoegen.
Voeg de tika masala saus en de gepelde tomaten toe.
Nogmaals met het deksel op de pan 15 min. laten sudderen.
Roer de crème frais door de saus.
Garneer het gerecht met de rest van de koriander.
Heerlijk met rijst.