ZALMSALADE MET ASPERGES


BENODIGDHEDEN
1 Pakje aardappelgolfjes (à 450 gr.)
1 Blik rode zalm(netto 418 gr.)
2 Blikjes asperges (à netto 430 gr.)
3 Bosuitjes.
4 Eetlepels mayonaise.
1 Bekertje zure room (125 ml.)
Zout.
Mespunt cayennepeper.

BEREIDEN
In pan met weinig water en zout aardappelgolfjes in ca. 6 min. beetgaar koken.
Intussen zalm afgieten schoonmaken en in stukjes verdelen.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In vergiet aardappelgolfjes onder koud water afspoelen en goed laten uitlekken.    
Mayonaise en zure room tot sausje roeren.
Op smaak brengen met zout en cayennepeper. Asperges en aardappelgolfjes voorzichtig door elkaar scheppen. Aspergesalade op (ovale) schaal) scheppen.
Serveren met bruin stokbrood.

SMAKELIJK ETEN.