Broccoli schotel.


Benodigdheden:
400 gr. kipfilet
40 gr Boter
1 teentje knoflook
Peper en zout
750. gr. broccoli
1 blik kipragout
1 bekertje crème fraiche (125 gram)
1 theelepel kerriepoeder
4 eetlepels vers geraspte kaas
Bereiden:
Snijd het kipfilet in stukjes en bak ze in hete boter.
Pers er het knoflook over en bestrooi met wat peper en zout.
Schep de kip in een ovenschaal.
Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in plakjes.
Kook de broccoli 5 min. in water met wat zout, giet af, laat uitlekken en schep ze over de blokjes kip.
Roer de ragout, de crème fraiche en de kerrie door elkaar, en schep dit mengsel over de broccoli.
Tot zover kan het gerecht voorbereidt worden.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bestrooi de schotel met geraspte kaas en schuif hem 20 min. in de voorverwarmde oven.

Lekker met puree en frisse salade.